PLEISTERWERKEN MET OOG VOOR DETAIL.

PERSOONLIJKE AANPAK.

VOLLEDIGE OPKUIS NADIEN !

NIEUWSTE TECHNIEKEN

SAMEN OPMETEN MET DE KLANT

ELKE ONDERGROND DE JUISTE BEHANDELING

Nieuwbouw

IMG 6812

Pleisterwerken

DKM pleisterwerken verzorgt uw pleisterwerk in volledige nieuwbouw, zowel villabouw, appartementen als woningbouw. Het plakwerk bevat zowel pleisterwerk en cementeerwerk. Het pleisterwerk beantwoordt steeds aan de correct WTCB normen, deze normen bepalen de dikte, de rechtheid, de gladheid en de egaliteit van het pleisterwerk alsook de kwaliteit van de te gebruiken materialen.

Na de realisatie van het plakwerk wordt de ruimte steevast volledig met zorg schoongemaakt, zo worden vloeren altijd van een beschermende folie voorzien, ramen afgekleefd,...  en kan de klant of decorateur nadien zonder bijkomende voorbereidende werken de muren eigenhandig afwerken of schilderen.

gyproc

Gevelbepleistering

DKM pleisterwerken kan ook instaan voor uw gevelbepleistering in allerlei vormen en materies zoals crepi of allerlei stuctechnieken in een breed gamma van kleuren en structuren.

Gyprocwerken

Het plaatsen van gyprocwanden of -plafonds maar ook het opvoegen ervan behoren tot het takenpakket van DKM pleisterwerken.

Isolatie

Voor de pleisterwerken kan DKM pleisterwerken zorgen voor een goede isolatie door het plaatsen van isolatiematerialen.  Dit steeds volgens de laatste EPB-normen. Meer info hieromtrent, DKM kan u steeds van advies voorzien. Onthou dat isolatiemaatregelen geld opbrengen !

Renovatie

IMG 6887Uitwerken van oude muren

Oude muren, al dan niet reeds bewerkt met vliesbehang of schilderwerk, kunnen mits de nodige specofieke voorbehandeling terug worden voorzien van nieuw, recht pleisterwerk.

Uitwerken van bestaand oud buitenschrijnwerk

Oude buitenschrijnwerk wordt voorzien van nieuw isolatiemateriaal en volledig afgewerkt met nieuw pleisterwerk dat onmiddellijk schilderklaar is.

isolatieUpgraden van bestaande isolatie

De vroeger isolatienormen zijn achterhaald. Nieuwe dikten en materialen van isolatie dringen zich op. Helaas is het aanwezig dakconstructie daarvoor niet voorzien. DKM pleisterwerken renoveert deze constructie en isoleert volgens de nieuwe normen.

Uitwerken van geluidsisolatie

Geluidsoverlast ? DKM pleisterwerken plaatst geluidsisolatie en bepleister deze wanden schildersklaar. Vaak is dit de beste oplossing voor oudere woningen met spouwloze muren.